Estudis

Estudis

Tenim molts¬†anys d’experi√®ncia en la realitzaci√≥ d’estudis de la marxa al nostre centre, utilitzant sempre les √ļltimes tecnologies per aconseguir uns resultats √≤ptims.

Estudi de la marxa

Realitzem un complet examen biomec√†nic amb plataformes din√†miques i est√†tiques, c√†meres de v√≠deo, cinta de c√≥rrer (si s’escau) i an√†lisi explorat√≤ria del pacient (postural, muscular i articular).

Gr√†cies al conjunt de resultats obtinguts mitjan√ßant aquestes proves, podem definir l’origen del problema biomec√†nic en la marxa del pacient i planificar el tractament.

Estudi de la marxa

Complert examen biomecanic realitzat amb plataformes dinamiques i estatiques, c√†meres de v√≠deo, cinta de c√≥rrer si s’escau i an√†lisi exploratori del pacient, postural , muscular i articular.

Gr√†cies al conjunt de resultats obtinguts mitjan√ßant aquestes proves, podem definir l’origen del problema biomec√†nic en la marxa del pacient.

Anàlisi de la petjada

  • Plataforma biomec√†nica de sensors.
  • Mapa de pressions i tipus de petjada.

Valoració de la postura

Estudis a trav√©s d’un¬†sistema inform√†tic, desenvolupat a Fran√ßa, per valorar la postura humana envers el recolzament podal.

Valoració de la postura

Estudis a travès de sistema informàtic desenvolupat a França, per valorar la postura humana envers el recolzament podal.

ÔĽŅ

Podeu demanar hora còmodament des d'aquesta mateixa web i te la confirmarem el més aviat possible per mail o per telèfon.