Estudis

Estudis

Tenim molts anys d’experiència en la realització d’estudis de la marxa al nostre centre, utilitzant sempre les últimes tecnologies per aconseguir uns resultats òptims.

Estudi de la marxa

Realitzem un complet examen biomecànic amb plataformes dinàmiques i estàtiques, càmeres de vídeo, cinta de córrer (si s’escau) i anàlisi exploratòria del pacient (postural, muscular i articular).

Gràcies al conjunt de resultats obtinguts mitjançant aquestes proves, podem definir l’origen del problema biomecànic en la marxa del pacient i planificar el tractament.

Estudi de la marxa

Complert examen biomecanic realitzat amb plataformes dinamiques i estatiques, càmeres de vídeo, cinta de córrer si s’escau i anàlisi exploratori del pacient, postural , muscular i articular.

Gràcies al conjunt de resultats obtinguts mitjançant aquestes proves, podem definir l’origen del problema biomecànic en la marxa del pacient.

Anàlisi de la petjada

  • Plataforma biomecànica de sensors.
  • Mapa de pressions i tipus de petjada.

Valoració de la postura

Estudis a través d’un sistema informàtic, desenvolupat a França, per valorar la postura humana envers el recolzament podal.

Valoració de la postura

Estudis a travès de sistema informàtic desenvolupat a França, per valorar la postura humana envers el recolzament podal.Podeu demanar hora còmodament des d'aquesta mateixa web i te la confirmarem el més aviat possible per mail o per telèfon.