Plantilles podològiques: Últimes tecnologies en materials

26 gener, 2021
Plantilles podològiques: Últimes tecnologies en materials

Comparteix a:

Comparteix a TwitterComparteix a facebook

La confecció de plantilles és un procediment manual molt minuciós si volem obtenir un bon resultat. 

Us expliquem com i quins materials utilitzem a Podomat per a confeccionar les nostres plantilles personalitzades i a mida:

  • Comencem creant uns motlles dels peus del pacient. Li aplicarem les primeres correccions necessàries en la mateixa presa del motlle.
  • Un cop tenim els motlles, els omplim amb guix i els deixem assecar bé.
  • Tot seguit, adaptem el material base, que serà, normalment, la suma de dues resines que ens conferiran: consistència, suport, fermesa, memòria elàstica, correcció i comoditat a la plantilla.
  • A continuació hi afegim recobriments amb diversos materials, com: eva, foams, pells o globus. Tindran la funció d’esmorteir, propulsar, frenar, contenir, descarregar… qualsevol part del peu desitjada, a través de diferents gruixos, densitats i propietats físiques i mecàniques.

Un cop tenim la plantilla creada, toca polir-la i acabar de conferir les qualitats úniques i personalitzades depenent de la patologia a tractar de cada pacient, que és el que determinarà, en gran manera, l’èxit del tractament.

 

 Podeu demanar hora còmodament des d'aquesta mateixa web i te la confirmarem el més aviat possible per mail o per telèfon.