Peus, postura i dolor

6 març, 2017
Peus, postura i dolor

Comparteix a:

Comparteix a TwitterComparteix a facebook

Adoptar una postura correcta representa un bon hàbit que contribueix al benestar de les persones. Al contrari, les postures incorrectes representen un mal hàbit que, per desgràcia, és molt freqüent avui en dia.

Els errors posturals persistents poden originar malestar, dolor i, inclús, discapacitat. Els motius més freqüents de consulta a un especialista estan representats pels dolors a les lumbars, peus, genolls i malucs.

La rigidesa o tensió muscular, l’excessiva flexibilitat, la falta de mobilitat articular, les males postures o el mal recolzament dels peus, poden ocasionar dolors aguts o crònics, depenent del temps i la intensitat que aquests perdurin en el cos.

És per això que, per aconseguir un tractament el més correcte possible, cal estudiar aquestes afectacions des d’un punt de vista multidisciplinar: de l’especialista en la marxa humana (podòleg biomecànic), de l’especialista en postura humana (posturòleg) i de l’especialista en lesions que limiten la capacitat normal de moviment (fisioterapeuta).Podeu demanar hora còmodament des d'aquesta mateixa web i te la confirmarem el més aviat possible per mail o per telèfon.